Sportsbasics – grænseløs og lidt smartere

Sportsbasics.com, som er baseret på Mats Mejdevis koncept Sportsbasics, skal ses som et pædagogisk værktøj for idrætstrænere til at opbygge og udvikle idrætsudøvernes forskellige færdigheder. Ved hjælp af denne hjemmeside er det meningen, at alle idrætstrænere uanset niveau, køn, forkundskaber og idrætsgren, skal kunne få hjælp til at finde forskellige øvelser, som passer til idrætsudøvernes øjeblikkelige niveau. Det samme gælder naturligvis for idrætslærere på alle stadier for at få inspiration til idrætsundervisningen i skolen.

Niveauopdelt system

Der findes 5 sværhedsgrader i de fleste øvelser: fra A til E, hvor A er det letteste. Dette betyder, at alle kan finde sit niveau for fysisk udfordring og udvikle sig derfra. For at gøre det så enkelt som muligt findes der forskellige grupper af øvelser; fod & ben, mave & ryg, overkrop & arme, hele kroppen, par-øvelser og smidighed.

Søg og du skal finde...

Gennem et sindrigt søgesystem kan du søge efter netop de øvelser, som du har brug for. Alle øvelser findes på video med kommentarer om, hvordan de udføres, antal anbefalede gentagelser, tips og gode råd. Derudover er det angivet for hvilken idræt eller alder det kan være ekstra interessant at prøve, lære og udvikle netop denne øvelse.

Et stærkt, fleksibelt og nyskabende trænerredskab

Som træner er det vigtigt at kunne motivere sine idrætsudøvere, og en af de vigtigste metoder er at kunne variere træningen. Sportsbasics.com’s vigtigste opgave er, at udvikle og motivere dig som træner, ved at stille en masse forskellige øvelser til rådighed, så du kan udvikle dine idrætsudøvere og udfordre dem med nye, smartere, mere komplicerede eller sjovere varianter af samme øvelse!

Dette, tror jeg, er nøglen til fremgang for netop dig og dine idrætsudøvere!

God fornøjelse!

Bestil dit medlemskab nu!